My mind is my shelter

Felicia

Arta, inainte sa dea aripi omului, ii rupe picioarele.

MTIwNjA4NjMzNzY3NTYwNzE2

“Arta, inainte sa dea aripi omului, ca el sa zboare in sus, ii rupe picioarele.

Si daca va veni ziua cand te vei simti mai presus decat publicul, paraseste scena imediat. Cu primul taxi mergi prin periferiile Parisului. Acolo vei vedea multe dansatoare ca tine, poate chiar mai frumoase, mai gratioase, cu mai multa mandrie. Acolo nu va fi nici urma de reflectoarele orbitoare ale teatrului tau. Reflector pentru dansele este luna.

Am petrecut foarte mult timp la circ si tot timpul imi faceam griji pentru echilibristi. Trebuie sa-ti spun ca oamenii cad cel mai des pe pamantul tare, mai des decat echilibristii de pe sarma. Poate la vreo petrecere selecta te va orbi stralucirea vreunui diamant. In acel moment el va deveni acea sarma periculoasa si caderea este inevitabila. Poate, intr-o buna zi, o sa te cucereasca chipul frumos al unui print. In acea zi vei deveni un echilibrist lipsit de experienta, iar acestia cad de fiecare data. Nu iti vinde inima pentru aur si bijuterii. Afla ca cel mai mare diamant este soarele. Din fericire el straluceste pentru toti.

Corpul iti este acoperit de o bucata de matase. Pentru arta poti sa apari pe scena si dezbracat, dar cand te intorci de acolo trebuie nu numai sa fii imbracat, dar si mai curat. Sunt batran si poate cuvintele mele suna amuzant. Dar, dupa mine, trupul tau dezgolit trebuie sa apartina numai celui care iti iubeste sufletul dezgolit.

Nu am fost un inger, dar intotdeauna am incercat sa fiu om. Incearca si tu.”

“Worry more about your conscience than your reputation. Because your conscience is what you are, your reputation is what others think of you. And what others think of you is their problem.”

– Charlie Chaplin

Advertisements

Information

This entry was posted on 17/03/2014 by in Art, Inspiring views.
Follow My mind is my shelter on WordPress.com
%d bloggers like this: